Kauniiksi ja hoikaksi luonnollisia ja terveellisiä aineksia käyttämällä.

 100% LUONNOLLISILLA ÖLJYUUTTEILLA JA TEHOAINEILLA kostutetut puuvillaiset laihdutuskääreet ovat uusi ja tehokas ratkaisu kehon muodon korjaukseen, joka edistää rasvanpolttoa, vähentää selluliitin ilmentymiä ja turvotuksia, parantaa ihon rakennetta ja elastisuutta sekä auttaa poistamaan ylimääräistä nestettä.

Parhaat tulokset sarjahoitona!

 Varaa konsultaatio käynti ja aloittaa luonnollinen laihdutus.

100% NATURE BODY WRAPS

100% Nature Thermo-Fatburn vartalokääret vaikuttavat paksumpaan rasvakudoskerrokseen edistämällä lipolyyttisiä prosesseja rasvakudoksen soluissa, joihin selluliitti syntyy. Parantavat rasvanpolttoa edistämällä termogeneesiä eli lämmöntuotantoa ja ja siten nopeuttavat aineenvaihduntaa käyttämällä kehon rasvaa energian saamiseksi. Vähentävät selluliitin ilmentymiä, parantavat ihon rakennetta, jänteyttä ja elastisuutta,ja niillä on laihdutusvaikutus. Myös auttaa reumaa, taistelee niveltulehdusta vastaan ​​ja poistaa niveltulehduksen.

Hoitotoimenpiteen jälkeen (riippuen kehon koosta) voi mittojen vähennys olla 2–6 cm. Paremman tuloksen saavuttamiseen on suositeltavaa käyttää detox- ja kryo-kääreitä lämpökääreiden kanssa yhden hoitokuurin aikana, koska lämpökääre vaikuttaa tiheämpään rasvakudoskerrokseen ja parantaa verenkiertoa selluliitin takia vaurioituneissa kudoksissa, toisin sanoen se avaa tiheämmän rasvan ja muut kääreet auttavat parantamaan verenkiertoa ja poistamaan jätteitä.

DETOX-CELLUFREE KÄÄREET
Vähentävät selluliitin ilmentymiä ja turvotuksia, parantavat ihon rakennetta, jänteyttä ja elastisuutta, auttavat poistamaan ylimääräistä nestettä, edistävät rasvanpolttoa ja niillä on laihdutusvaikutus.
Tehoaineet: luonnollisen Kuolleenmeren mudan uute, luonnollinen mentoli, luonnollinen kamferi, luonnollinen kofeiini, eteeristen öljyjen seos: piparminttu, greippi, makea oranssi. Kääreillä on viilentävä vaikutus.

Deep Heat 100% LUONNOLLISILLA ÖLJYUUTTEILLA JA TEHOAINEILLA
kostutetut puuvillaiset laihdutuskääreet ovat uusi ja tehokas ratkaisu kehon muodon korjaukseen, joka edistää rasvanpolttoa, vähentää selluliitin ilmentymiä ja turvotuksia, parantaa ihon rakennetta, jänteyttä ja elastisuutta sekä auttaa poistamaan ylimääräistä nestettä. 

Kääreiden vahva viilentävä vaikutus edistää lymfadreenausta, vahvistaa verisuonten seinämiä, parantaa ihon rakennetta ja jänteyttä. Edistävät rasvanpolttoa, vähentävät selluliitin ilmentymiä ja turvotuksia, parantavat ihon rakennetta, jänteyttä ja elastisuutta, auttavat poistamaan ylimääräistä nestettä,ja niillä on laihdutusvaikutus. Se on sallittu verisuonten laajenemisen tapauksessa ja raskauden aikana jalkaturvotusten lieventämiseen.

Tehoaineet: luonnollisen Kuolleenmeren mudan uute, luonnollinen mentoli, luonnollinen kamferi, kollageeni, allantoiini, luonnollisten eteeristen öljyjen seos: piparminttu,vihreä minttu ja ja sitruuna.

 

Edistävät lymfadreenausta kevyemmän viilentävän vaikutuksen ansiosta, vahvistavat verisuonten seinämiä, parantavat ihon rakennetta ja jänteyttä. Sopivat kasvo-ovaalin korjaukseen. Auttavat vähentämään selluliittia, edistävät kehon painon laskua, stimuloivat lymfakiertoa. Se on sallittu verisuonten laajenemisen tapauksessa ja raskauden aikana jalkaturvotusten lieventämiseen.

Tehoaineet: luonnollisen Kuolleenmeren mudan uute, patentoitu selluliittia estävä CO2 kompleksi,luonnollinen mentoli, luonnollinen kamferi, luonnollinen kofeiini, luonnollisten eteeristen öljyjen seos: piparminttu, greippi, makea oranssi ja sitruuna.

Hoito tukee laihdutusta ja kannustaa näkyville tuloksilla. Yhdellä hoidolla lähtee jopa useita senttejä ympärysmitasta. Hoito tehdään valitulle vartalon alueelle. Hoito antaa iholle happea ja mineraaleja. Hoito vilkastuttaa veren – ja imunesteen kiertoa sekä aineenvaihduntaa, jolloin nesteen kerääntyminen kudoksiin vähentyy. Hoito sopii myös herkkäihosille. Käärehoito auttaa kuljettamaan ravinteita ihon pintakerroksiin. Hoitomenetelmä sisältää ihoa vahvistavan kuorinnan ja vartalokääreet.